Korissa 0 tuotetta

Postituskulut alkaen 4 euroa tilauksen painosta ja koosta riippuen.

Maksaminen Maksu joko tilauksen mukana toimitettavalla laskulla tai käteisellä RPY:n toimistolla.

Jos olet antanut sähköpostiosoitteesi, saat tilausvahvistuksen sähköpostilla.

Huomio! Noutamattomasta tilauksesta veloitamme meille aiheutuneet kulut.

Verkkopuoti

Rakennusperinteen Ystävien verkkopuodista löydät myynnissä olevat TUUMA-lehdet sekä muut tuotteet. Tuotteita voit tilata merkkaamalla haluamiesi tuotteiden nimien vieressä olevat laatikot ja painamalla "Lisää tilaukseen" -painiketta. Kuvaa klikkaamalla näet tarkemmat tiedot tuotteesta.

Jäsentarjoukset Kirjat Muut tuotteet Tuumat


Hirsiarkkulaituri

Hirsiarkkulaituri eli kiviarkkulaituri on perinteinen, rakenteeltaan yksinkertainen kiinteä laituri, jollaisia on rakennettu jo satoja vuosia. Laituri koostuu pohjan varassa seisovasta, ylöspäin levenevästä hirsikehikosta, joka on täytetty isokokoisilla luonnonkivillä. Nerokkaan rakenteensa ansiosta hirsiarkkulaituri kestää jäiden paineen ja pitää pintansa vuosikymmenten ajan. Eleettömänä se sopii myös karuun saaristoon ja luonnonympäristöön.

Arkkitehti Katariina Sewón on kuvannut ja tutkinut lounaisen rannikon ja saariston hirsiarkkulaitureita ja niiden rakennusperiaatetta. Hän on dokumentoinut yhden hirsiarkkulaiturin rakentamisen alusta loppuun.

Kirja on mielenkiintoinen lisä hirsirakentamisesta kiinnostuneen lukijan hyllyyn ja ehdottoman hyödyllinen opas hirsiarkkulaiturin rakentajalle.

Kirjan hinta on 10 euroa.