Korissa 0 tuotetta

Postituskulut alkaen 1,5e tilauksen painosta ja koosta riippuen.

Maksaminen Maksu joko tilauksen mukana toimitettavalla laskulla tai käteisellä RPY:n toimistolla.

Jos olet antanut sähköpostiosoitteesi, saat tilausvahvistuksen sähköpostilla.

Verkkopuoti

Rakennusperinteen Ystävien verkkopuodista löydät myynnissä olevat TUUMA-lehdet sekä muut tuotteet. Tuotteita voit tilata merkkaamalla haluamiesi tuotteiden nimien vieressä olevat laatikot ja painamalla "Lisää tilaukseen" -painiketta. Kuvaa klikkaamalla näet tarkemmat tiedot tuotteesta.

Jäsentarjoukset Tuumat Muut tuotteet


Perinnemestarin uutuus jäsenhintaan!

Iloisina tarjoamme jäsenillemme tällä viikolla ilmestyvän "Perinnemestarin tyylikirjan – talon osat aikakausittain 1700-1970" edulliseen jäsenhintaan!

Olemme päässeet tutustumaan kirjaan jo ennakolta ja se on taattua Perinnemestari-laatua.
Kirja on paitsi kaunis coffee table –kirja, myös huikea tietopaketti, joka auttaa perinteestä kiinnostunutta tunnistamaan talon iän ja tyylin.
Kirjassa esitellään kattavasti rakennuksen osat julkisivusta portaisiin, kuisteista erilaisiin ovimalleihin ja jalkalistojen profiileista ikkunansulkijoihin kautta aikain.

Yli 700 valokuvaa, kymmenet piirroskuvat ja aikajana-aukeamat havainnollistavat sitä, miten maassamme on rakennettu ja sisustettu. Kun osaa lukea talonsa historiaa, on remontissa ja sisustamisessa helppo tehdä oikeita valintoja taloaan kunnioittaen. Tyylikirja antaa myös talon kunnostajalle roppakaupalla ideoita omaa remonttia varten.

Myymme yli 350-sivuista kaunista teosta jäsenillemme erikoishintaan 30 euroa (sh. 39 euroa).

Kirjoja on saatavilla vain rajattu määrä, joten toimi nopeasti.