Korissa 0 tuotetta

Postituskulut alkaen 4 euroa tilauksen painosta ja koosta riippuen.

Maksaminen Maksu joko tilauksen mukana toimitettavalla laskulla tai käteisellä RPY:n toimistolla.

Jos olet antanut sähköpostiosoitteesi, saat tilausvahvistuksen sähköpostilla.

Huomio! Noutamattomasta tilauksesta veloitamme meille aiheutuneet kulut.

Verkkopuoti

Rakennusperinteen Ystävien verkkopuodista löydät myynnissä olevat TUUMA-lehdet sekä muut tuotteet. Tuotteita voit tilata merkkaamalla haluamiesi tuotteiden nimien vieressä olevat laatikot ja painamalla "Lisää tilaukseen" -painiketta. Kuvaa klikkaamalla näet tarkemmat tiedot tuotteesta.

Jäsentarjoukset Kirjat Muut tuotteet Tuumat


Virikkeitä jäsenille

Viri Teppo-Pärnä, Rakennusperinteen Ystävien puheenjohtaja ja puuhailija, on koonnut yhdistyksen tueksi ja muille iloksi Virikkeitä-kokoelman ( 64 s.). Virikkeet ovat asiatekstin, kolumnin, pakinan ja tunnustuskirjallisuuden välillä liikkuvia tekstejä, jotka kiertyvät lopulta aina vanhassa talossa asumiseen ja oman lähiympäristön ymmärtämiseen.

Tekstit on julkaistu Tuuma-lehden palstoilla vuosien mittaan.
Varhaisimmat kirjoitukset ovat vuodelta 2001. Asia ei kuitenkaan vanhene!

Noin puolestasadasta julkaistusta jutusta mukaan on valittu parikymmentä. Mittakaava ulottuu vanhan ajan ruuvista maaseutupolitiikkaan, ruokapöydästä korjausfilosofiaan.

Useat Virikkeet ovat jo aikoinaan saaneet tekijän oman piirroskuvituksen. Tähän kirjaseen lisäkuvitusta on kaiveltu myös Virin lukuisista kansioista, arkuista ja huojuvista paperikasoista, jotka sijaitsevat kotopiirissä, Paimion Vanhassa Pappilassa.

Hinta 10 euroa (sis. postikulut).